Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ZEFI gyerekcipők - A Primigi gyermekcipők a gyermekeink mindennapjaira készülnek.

Kislány és kisfiú cipők a legjobb minőségben

Gyermekeink Primigi cipői már korai életkorban is végig kísérik a láb növekedését, támogatják az első tipegésüket és a járás tanulásukat. Primigo kiváló formatervezésű és kényelmes cipő. Lehet szó egy klassz csizmáról, divatos cipőről,  vagy laza és tágas szandálról: Egy biztos, Primigi az év minden szakaszában, minden korosztálynak és ízlésnek megfelelő lábbelit nyújtja. Az olasz gyártó nemhiába piacvezető és nem csak Olaszországban. Magyarország kedvenc cipője címre pályázik. Folyamatosan fejlesztik egy célt szolgálva: biztosítani a minőségi szinvonalat és a vásárlók elégedettségét.

 

Ha megtehetjük, akkor gyermekeink lábára csak jó cipőt adjunk

Primigi több évtizede felelősségteljesen gyártja a legjobb minőségű cipőket kislányoknak és kisfiúknak. A cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, rugalmasságával és tartósságával a szülőket is meggyőzik.  Gyerek orvosok is ajánlják és dícsérik Primigi cipőit, amit a használók jó értékelése is visszatükröz.

 

Primigi levédte a szuper kényelmes cipők ismérveit

Primiginek három gyerekcipő szabadalma van, amik biztosítján minden kis viselő kényeztető kényelmét. A talp speciális felépítésének köszönhetően rendkívül rugalmas lesz és egyszerre kiváló tartást biztosít. A speciális primigi talpbetét rugalmas, könnyű, ugyanakkor elnyeli az ütéseket és légáteresztő, sarok részen különleges párnázást tartalmaz.

 

Rendezés: