Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek szandál

A gyerek szandál akkor jó, ha szellőzik és kényelmes nyáron, rugalmas, kopásálló a  talpa,  de emellett tartja is a lábát. Nyáron a gyerekek sokkal többet futnak, mozognak, így a jó és tartós gyerekszandál mindenképpen kell. A gyerek szandál nem csak az utcán, vagy a játszótéren, de benti szandál, szobai szandálként is funkcionálhat, sok esetben hasznosabb, mint a papucs.

Fiú szandál, kislány szandál

Itt a ZEFI gyerekcipő webáruházban márkás kislány szandál, fiú szandál, baba szandál is kapható. Lehet nyitott orrú, vagy zárt orrú, esetleg zárt sarokrészű, vagy szupinált gyerek szandál. Minél kisebb a gyerek, ha még tanul járni, mindenképpenolyan szandált kapjon, ami támogatja a lábacskáját, a stabil járásban.

A nagyobbaknál pedig a legfontosabb, hogy szívesen viselje. Színes, mintás gyerekszandál, gyerekcipő bevált márkákkal. Csak olyan gyerek szandálok vannak, melyet a saját gyerekeinkre is ráadnánk.

Divatos Primigi, Tommy Hilfiger, Otto  gyerek szandál rendelés online gyors kiszállítással.

Kislány szandál

Fiú szandál Mi itt a ZEFI-nél arra törekszünk, hogy bármilyen fiú cipőt keresel, tartós, csinos és minőségi választékot találj. Fiad  ízlése, a te szempontjaid és a megfizethető ár is találkozni fog, hiszen bőséges a gyerekcipő választék webshopunkban minden méretben. Fiús szülőként javasoljuk, ha egy fazon bevált, tudsz utána rendelni egy számmal nagyobbat is, hogy sokáig kényelmes legyen.

A Primigi fiúcipők mellett nálunk más márkákat is találsz, akár szupinált fiú cipőt is, hogy egészségesen fejlődjön a gyorsan növő fiad lába. Bélelt és vízálló fiú cipők,  fekete alkalmi fiú cipő, papucs, szandál, magasszárú, bakancs, fiú tornacipő rendelés online gyors kiszállítással.