Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk - a ZEFI Gyerekcipő története

 

Németországból költöztünk haza 12 év kintlét után. Van egy fiunk és egy pici lányunk, ő még csak most kezd járni… Ismerőseink közül sokan mondták: “ Biztos, hogy jól meggondoltátok?”

 

Nagy döntést hoztunk: azt szeretnénk, ha a gyerekeink hazai iskolába járjanak, magyarul érezzenek, gondolkozzanak, tanuljanak.

Ezt pedig kint nem tudtuk volna nekik megadni. Értékesebb ez nekünk, mint a puszta anyagi megfontolás. Van azonban valami, amit megszoktunk, itt viszont hiányzik: ez pedig a kereskedelmi kultúra.

 

Kint a gyerekcipő vásárlás nem okozott gondot, volt minden színben, fazonban, minőségi kivitelben. Ahogy hazajöttünk, rá kellett jönni, hogy ez Magyarországon többnyire nem így van, különösen, ha nem Budapesten lakunk.

 

Miért ne lehetne árulni azt itthon, amiről tudjuk, hogy jó és amit szeretünk?  - Elsősorban az olasz PRIMIGI, és a norvég VIKING márkákat forgalmazzuk, de a minőségi gyerekcipő piac alacsonyabb árkategóriájú LOTTO, Illetve GEOX márkáit is.

 

A jó gyerekcipő minőséget jelent az első lépésektől a kamaszkorig.

Változatos színeket, kedves mintákat, a fejlődésben lévő láb igényeire való odafigyelést, egészséges és praktikus gyerek cipőt, gyerek szandált.

 

A gyermeked évente 5-6-7 párat biztosan igényel. Amiben a legtöbbet jár, az legyen a legjobb minőségű, támogassa a lábát a fejlődésben. Fontos az is, hogy szeresse, tetsszen neki, kényelmes és mérethelyes is legyen. Csak olyan gyerek cipőt  tartunk, amit a saját fiamra, kislányomra is jó szívvel adnánk.

 

A ZEFI gyerek cipő webáruház arra törekszik, hogy jó minőségű, tartós, szerethető cipőket adjon minden kis lábra, minden lépéshez az élet nagy útján való elinduláshoz.