Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fiú cipők - A Primigi gyermekcipők a gyermekeink mindennapjaira készülnek.

A fiú cipő vásárlás rendszeres, nagy kihívás a családnak, hiszen a fiúk lába gyorsan nő. Egy fiú cipő hamarabb is mehet tönkre a játszótéri rohangálásban. A jó fiú cipő strapabíró, vízálló, kényelmes, jól tart és ma már az is fontos, hogy jól nézzen ki. Fontos, hogy az évszaknak megfelelő legyen,  őszi téli fiú cipő, vagy fiú szandál, esetleg tornacipő. A fiúk is követik a divatot, ma már a fiúcipő is lehet színes, nem csak kék, vagy szürke. A fekete alkalmi cipő sem hiányozhat, ha már iskolás, ezt szinte alig veszi fel, máris kinövi.

Mi itt a ZEFI-nél arra törekszünk, hogy bármilyen fiú cipőt keresel, tartós, csinos és minőségi választékot találj. Fiad  ízlése, a te szempontjaid és a megfizethető ár is találkozni fog, hiszen bőséges a gyerekcipő választék webshopunkban minden méretben. Fiús szülőként javasoljuk, ha egy fazon bevált, tudsz utána rendelni egy számmal nagyobbat is, hogy sokáig kényelmes legyen.

A Primigi fiúcipők mellett nálunk más márkákat is találsz, akár szupinált fiú cipőt is, hogy egészségesen fejlődjön a gyorsan növő fiad lába. Bélelt és vízálló fiú cipők,  fekete alkalmi fiú cipő, papucs, szandál, magasszárú, bakancs, fiú tornacipő rendelés online gyors kiszállítással.

Kislány és kisfiú cipők a legjobb minőségben

Gyermekeink Primigi cipői már korai életkorban is végig kísérik a láb növekedését, támogatják az első tipegésüket és a járás tanulásukat. Primigo kiváló formatervezésű és kényelmes cipő. Lehet szó egy klassz csizmáról, divatos cipőről,  vagy laza és tágas szandálról: Egy biztos, Primigi az év minden szakaszában, minden korosztálynak és ízlésnek megfelelő lábbelit nyújtja. Az olasz gyártó nemhiába piacvezető és nem csak Olaszországban. Magyarország kedvenc cipője címre pályázik. Folyamatosan fejlesztik egy célt szolgálva: biztosítani a minőségi szinvonalat és a vásárlók elégedettségét.

 

Ha megtehetjük, akkor gyermekeink lábára csak jó cipőt adjunk

Primigi több évtizede felelősségteljesen gyártja a legjobb minőségű cipőket kislányoknak és kisfiúknak. A cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, rugalmasságával és tartósságával a szülőket is meggyőzik.  Gyerek orvosok is ajánlják és dícsérik Primigi cipőit, amit a használók jó értékelése is visszatükröz.

 

Primigi levédte a szuper kényelmes cipők ismérveit

Primiginek három gyerekcipő szabadalma van, amik biztosítján minden kis viselő kényeztető kényelmét. A talp speciális felépítésének köszönhetően rendkívül rugalmas lesz és egyszerre kiváló tartást biztosít. A speciális primigi talpbetét rugalmas, könnyű, ugyanakkor elnyeli az ütéseket és légáteresztő, sarok részen különleges párnázást tartalmaz.

 

Rendezés: