Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fiú cipők - Lotto

A fiú cipő vásárlás rendszeres, nagy kihívás a családnak, hiszen a fiúk lába gyorsan nő. Egy fiú cipő hamarabb is mehet tönkre a játszótéri rohangálásban. A jó fiú cipő strapabíró, vízálló, kényelmes, jól tart és ma már az is fontos, hogy jól nézzen ki. Fontos, hogy az évszaknak megfelelő legyen,  őszi téli fiú cipő, vagy fiú szandál, esetleg tornacipő. A fiúk is követik a divatot, ma már a fiúcipő is lehet színes, nem csak kék, vagy szürke. A fekete alkalmi cipő sem hiányozhat, ha már iskolás, ezt szinte alig veszi fel, máris kinövi.

Mi itt a ZEFI-nél arra törekszünk, hogy bármilyen fiú cipőt keresel, tartós, csinos és minőségi választékot találj. Fiad  ízlése, a te szempontjaid és a megfizethető ár is találkozni fog, hiszen bőséges a gyerekcipő választék webshopunkban minden méretben. Fiús szülőként javasoljuk, ha egy fazon bevált, tudsz utána rendelni egy számmal nagyobbat is, hogy sokáig kényelmes legyen.

A Primigi fiúcipők mellett nálunk más márkákat is találsz, akár szupinált fiú cipőt is, hogy egészségesen fejlődjön a gyorsan növő fiad lába. Bélelt és vízálló fiú cipők,  fekete alkalmi fiú cipő, papucs, szandál, magasszárú, bakancs, fiú tornacipő rendelés online gyors kiszállítással.